Odaberite vrstu smještaja:

Rezervirajte parcelu

Kamp Planik nudi velike parcele za iznajmljivanje u sjeni 100 godina stare borove šume. Nudimo 2 mogućnosti za rezervaciju. Parcela A predodređena je za kamp prikolice, kampere i šatore s automobilom i uključuje struju i vodu. Parcela B je cjenovno povoljnija parcela predodređena za ljude koji dolaze s biciklima/motorima i imaju samo šator.

ODABERITE
Rezervirajte šator

Idealan, udoban i povoljan smještaj ako ne želite nositi svoju opremu za kampiranje. U jedan šator se može smjestiti do 4 osobe. U šatoru se nalazi sva potrebna posteljina, kuhinje sa frižiderim, kuhalom i posuđem, a na terasi se nalazi stol sa stolicama. Šator je visok 2 metra i ima stabilan pod.

ODABERITE
Rezervirajte mobilnu kućicu

Nudimo vam mogućnost iznajmljivanja male kuće u šumi nedaleko plaže (udaljenoj samo 800 m). Uživajte u privilegiji boravka u prirodi sa svim pogodnostima pravog doma. Mobilne kućice imaju 2 spavaće sobe s 2 kreveta; dnevni boravak s preklopnim kaučem, SAT TV, klima uređaj; kuhinja s pećnicom, štednjakom, hladnjakom, zamrzivačem; i široku terasu s vanjskim namještajem. U mobilnoj kućici može se smjestiti 4-6 osoba.

ODABERITE